Midt i Nicklas Bendtners voldssag står det nu også klart, at angriberens skade har vist sig værre end forventet.

»Jeg tror, Nicklas vil være tilbage i træning med resten af holdet om to til tre uger. Den kan tage længere tid, men det kan også gå hurtigere. Det ved vi mere om i løbet af de næste dage,« siger Rosenborg-træner Rini Coolen til det lokale Trondheim-medie Adresseavisen.

Ifølge Rosenborg-træneren er Bendtner med sikkerhed ud af weekendens ligakamp mod Vålerenga og næste uges vigtige Europa League-kamp mod Celtic.

Da Bendtner tirsdag vendte tilbage til Rosenborg, skulle han netop testes for sin skade i stedet for at træne med resten af holdet.

Der er tale om en mindre skade i baglåret, som Bendtner gik ud med i Rosenborgs Europa League-kamp mod Shkendija.

Nicklas Bendtner var på grund af skaden taget til Danmark for at få behandling. Natten til søndag skete så den hændelse, hvor Bendtner slog en taxachauffør og i dag er sigtet for vold.

Foreløbigt afventer Rosenborg, hvad der skal ske i sagen. Hvis Bendtner er sin skade kvit, inden der er kommet en afgørelse på den verserende sag, så kan han forvente spilletid.

»Jeg ville klart have brugt Bendtner (mod Vålerenga søndag, red.), hvis han havde været skadesfri,« siger Rini Coolen til Adresseavisen.