Foto: Henning Bagger

Bundesligaen ligner Brøndbys nye spisekammer. Alexander Zorniger har inviteret midtbanespilleren Besar Halimi til at træne med. En et-årig lejeaftale lurer om hjørnet.

Der tales efterhånden mere tysk end dansk i Brøndbys omklædningsrum. Tre tyske spillere huserer allerede i den blå-gule trup, og på sidelinjen regerer Alexander Zorniger. Nu synes endnu en tysktalende spiller på vej ind på den københavnske vestegn.

Troels Bech

22-årige Besar Halimi optræder godt nok for Kosovos landshold, men den offensive midtbanespiller er født i Tyskland. Nu kan han rykke til Danmark. Brøndby oplyser, at Halimi, der har spillet seks landskampe træner med fra tirsdag og ugen ud. Herefter kan kontakten ende ud i en et-årig lejeaftale. Det er i hvert fald ønsket fra Halimis nuværende klub, Bundesliga-klubben Mainz 05.

» Vi er ikke i tvivl om Besar Halimis talent, selv om det lige nu er svært for ham at få kampe på vores Bundesliga-hold. Spilletid på et højere niveau vil være et vigtigt springbræt i hans udvikling,« siger sportsdirektør i Mainz, Rouven Schröder, til den tyske klubs hjemmeside.

Troels Bech

Besar Halimi, der kom til Mainz for to år siden fra Stuttgarter Kickers, har endnu sin Bundesliga-debut til gode. I forrige sæson var han lejet ud til FSV Frankfurt i 2. Bundesliga og i det forløbne år har midtbanemanden udelukkende optrådt for Mainz' andethold i 3. Bundesliga.

<

Ender det med et lejemål, bliver det anden gang denne sommer, Brøndby handler. I sidste uge blev målmanden Benjamin Bellot hentet i RB Leipzig.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.