Hans navn er glohedt på trænermarkedet, så er det mon nu, det store sommerskifte til en af Premier Leagues giganter kommer?

I flere måneder har Thomas Frank været en outsider på rygtebørsen, men nu rykker den danske succestræner i Brentford højere op på kandidatlisten hos Tottenham, som jagter en ny manager.

Det fortæller cheffodboldkorrespondent Alex Crook hos Talksport, verdens største sportsradio, hvor han mandag har opdateret lytterne om situationen i den store London-klub, som fyrede Antonio Conte i marts.

Ifølge Alex Crook ligner Thomas Frank mere og mere en favorit til jobbet, efterhånden som kandidatfeltet er snævret ind.

Foto: PAUL CHILDS
Vis mere

Mauricio Pochettino har nemlig lavet en aftale med Chelsea, Vincent Kompany har sværget troskab til Burnley, mens Julian Nagelsmann bliver svær at lande, forlyder det.

»Pochettino var chokeret over, at Daniel Levy (Tottenhams ejer, red.) ikke har henvendt sig til ham om jobbet. Kompany, som også var på listen, men han bliver i Burnley. Nagelsmann har også spøgt. Men det navn, som i højere grad bliver bragt i spil, er Thomas Franks,« siger Alex Crook:

»Tottenham beundrer ham. Jeg vil gå så vidt som at sige, at Brentford forventer, at Tottenham henvender sig til klubben angående Frank. Men vil han være et stort nok navn til at tilfredsstille Spurs-fansene? Uanset hvad skal ledelsen tage en beslutning snart,« siger han.

Thomas Frank har siden efteråret 2018 stået i spidsen for Brentford, hvor han har gang i sin anden sæson i Premier League efter oprykningen for to år siden. Brentford er aktuelt på en imponerende niendeplads.