Manchester United ligner mere og mere Jadon Sanchos nye arbejdsgiver til sommer.

Det 20 årige kæmpetalent er blandt de mest eftertragtede talenter, og interessen skulle være stor blandt europæiske storklubber.

Nu skriver to engelske medier, Daily Mirror og Independent, enstemmigt, at den engelske klub ligger særdeles lunt som køber af Borussia Dortmund-spilleren.

Ifølge Daily Mirror er man 'stadig mere sikker på', ar det vil lykkes at skrive sikre sig Jadon Sancho med et bud på 120 millioner pund svarende til lige omkring 980 millioner kroner - og dermed vifte konkurrenter som Liverpool og Chelsea væk.

Jadon Sancho har storspillet for Borussia Dortmund.
Jadon Sancho har storspillet for Borussia Dortmund. Foto: INA FASSBENDER
Vis mere

'På højeste niveau i United er der en tro på, at et køb af Sancho - trods den eksorbitante pris - vil være en god forretning over tid set ud fra spillerens store talent og alder,' skriver mediet om Jadon Sancho, der i øvrigt havde fødselsdag onsdag.

Independent skriver, at 'ledende personer i Bundesliga-klubben menner, at hans mest sandsynlige destination bliver Old Trafford'. Og mediet skriver videre, at offensivspilleren alder passer perfekt med den indkøbspolitik manager Ole Gunnar Solskjær har kørt efter i sit genopbygningsarbejde: At hente unge, fortrinsvis engelske spillere.

Hvis prisen på de 980 millioner kroner holder stik, vil det være ny transferrekord for Manchester United. Prisen er 335 millioner højere, end den sum, som klubben betalte for Paul Pogba for snart fire år siden.

Borussia Dortmund gav i sin tid cirka 65 milllioner kroner for Jadon Sancho, da han blev hentet i Manchester City i 2017. Han forlængede sin kontrakt med den tyske klub frem til 2022 så sent som i august sidste år.