Zlatan Ibrahimovic er røget ind i dét, der frygtes at være en ny, alvorlig skade.

Sky Sport i Italien beretter, at verdensstjernen har fået en slem skade i læggen, og det samme gør de to andre store sportsmedier i det fodboldgale land Corriere dello Sport og Gazzetta dello Sport.

De to sidstnævnte tilføjer også, at man frygter en endnu mere grim skade i akillessenen, og at det vil vise sig inden for de kommende timer, når lægerne på hospitalet kan fælde en dom.

Hvis det 'blot' er læggen, kan den slags klares på et par måneder, mens akillessenen er straks værre. Resten af denne sæson er nok slut under alle omstændigheder.

Zlatan er skadet.
Zlatan er skadet. Foto: MATTEO BAZZI
Vis mere

Skaden skete, da han kunne mærke et stik i læggen efter et skud, og han forblev på jorden i et par minutter i stærk smerte og blev herefter kørt hen til omklædningsrummet.

Svenskeren tog sig et bad, inden han forlod Milanello haltende – uden krykker, men medierne skriver alle, at det syntes at være en alvorlig skade.

Med kontraktudløb efter denne sæson og en alder på 38 år spekuleres der nu i, om karrieren kan være ovre. Ifølge legenden Sinisa Mihajlovic har svenskeren netop givet ham en melding om, at det er slut om lidt.

Men – og det er egentlig et stort men – den slags har før været på tale, og som Zlatan Ibrahimovic igen og igen har understreget, så nægter han at stille støvlerne på hylden, bare fordi en skade stopper ham.

Zlatan blev skadet under træning.
Zlatan blev skadet under træning. Foto: Henrik Montgomery
Vis mere

For tre år siden fik han eksempelvis en alvorlig skade, som havde 'ødelagt' hans knæ, men Zlatan Ibrahimovic rejste sig og fik efter opholdet i Manchester United kontrakt i først MLS og nu Serie A.

Dengang sagde han sådan om den skade, alle troede, havde slået ham ud af fodboldbanen.

»Én ting er sikker: Det er mig, der bestemmer, hvornår det er på tide at stoppe, og intet andet. Det er ikke en mulighed at give op. Vi ses snart,« skrev han på Instagram.

Nu skal han til det igen.