Du kan have set Zlatan Ibrahimovic på en fodboldbane for sidste gang.

Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport kan den karismatiske svensker have svunget hestehalen en sidste gang i AC Milan-trøjen, alt afhængig af hvor længe corona-virus parkerer italiensk fodbold.

For den 38-årige angriber lurer angiveligt på at stoppe sin karriere som professionel fodboldspiller.

Ibrahimovic' kontrakt med AC Milan, hvortil han kom i januar i år, løber nemlig kun frem til slutningen af juni.

Zlatan Ibrahimovic fejrer en scoring mod sin tidligere klub, Inter.
Zlatan Ibrahimovic fejrer en scoring mod sin tidligere klub, Inter. Foto: Daniele Mascolo
Vis mere

I skrivende stund er Zlatan i Sverige, og derfor lurer man også på, om han vil kunne spille med det samme ved sin tilbagekomst til Italien, eller om han skulle tage to uger i karantæne på det tidspunkt.

Beslutningen om at lade sig pensionere er dog ikke truffet endnu, og svenskeren tygger på flere muligheder.

Men indtil videre navigerer AC Milan mellem at kvalificere sig til Europa League og misse europæisk deltagelse (pt. ligger klubben nummer syv i Serie A,) og det kan have betydning for svenskerens fremtid. Blandt andet nævner La Gazzetta dello Sport en mulighed for, at Zlatan allierer sig med sin mangeårige agent Mino Raiola i en form for managerstilling i Stockholm.

Italien er et af de lande, der er allerhårdest ramt af corona-virus, og her er al fodbold suspenderet indtil 3. april. Der blev sidst spillet fodbold 9. marts. Zlatan Ibrahimovic er en fodboldnomade af de helt store. I løbet af sin karriere har han spillet for Ajax Amsterdam, Juventus, Inter, Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy og altså AC Milan.