Manchester United er tydeligvis desperate efter at komme af med Alexis Sanchez.

United-cheferne er opmærksomme på, at den chilenske angriber koster kasssen for klubben, men er han det værd?

Svaret er nok nej, for nu er klubben klar til at betale halvdelen af Alexis Sanchez' løn til en anden klub for at komme af med ham til sommer.

Det er en skuffende formkurve, som gør, at angriberen ikke længere er ønsket på klubbens spillerliste, det skriver Dailymail.

Uniteds Alexis Sanchez i kvartfinalen i Champions League mod FC Barcelona. 
Uniteds Alexis Sanchez i kvartfinalen i Champions League mod FC Barcelona.  Foto: CARL RECINE
Vis mere

30-årige Sanchez har været langt fra hans bedste form, siden at han indtog Old Trafford. Altså den form, som gjorde, at United var villige til at bytte lige over med Henrikh Mkhitaryan tilbage i januar 2018.

Manchester United betaler £500,000 i ugen til Sanchez lønkonto, som svarer til hele 4.347,82 danske kroner, og er inklusiv bonusser.

Det er manager Ole Gunnar Solskjaer, som tager den endelige beslutning om et salg af chileneren, som stadig har over tre år tilbage af sin kontrakt i klubben.

Nok er klubben ivrige efter en aftale, men man vil ikke sælge til hvem som helst.

Klubben vil foretrække at sælge Sanchez til et udenlandsk hold, da man ikke ønsker at sælge til en af deres direkte rivaler i Premier League. Man skal jo ikke servere ham på et sølvfad til konkurrenterne.

Det lokker altså meget for Manchester-klubben, at der vil blive frigivet mange penge efter et eventuelt Sanchez-salg. Det vil stille dem meget bedre, når de skal tilbyde fremtidige spillere en god kontrakt.

United mener, at den bedste mulighed for et Sanchez-salg er at låne ham ud. En sådan aftale vil nemlig give dem plads til at genforhandle en ny aftale for Sanchez frem mod sæsonen 2020-2021.

Og mon ikke at det kan lade sig gøre, hvis at den stærke chilener kan genfinde hans tidligere form i en anden klub.