Foto: Jens Nørgaard Larsen

Det er ingen hemmelighed, at hvis alt går efter planen, er Mathias ’Zanka’ fortid i FC København om kort tid.

Destinationen for sommersalget er endnu ukendt, men nu har en tysk storklub meldt sig som interesseret.

Ifølge Bild står FCK-anføreren endog meget højt på ønskesedlen hos Schalke, der står foran en større udskiftning i spillertruppen til sommer.

Til det siger Mathias ’Zanka’ Jørgensens agent, Ivan Marko Benes til BT:

»Ingen kommentarer.«

Han har heller ingen kommentarer til den generelle interesse for forsvarsspilleren – i Bild kaldet ’defensiv-specialist’.

Mathias 'Zanka' Jørgensen kunne for nylig lade sig hylde som dansk mester.

Det tyske medier skriver, at den defensive brasilianske midtbanespiller Luiz Gustavo er øverst på Schalkes ønskeliste.- Herefter følger Mathias ’Zanka’ Jørgensen, hvis markedsværdi anslås til to millioner euro (15 millioner kroner).

Det er i så fald dog langt fra et vinterbud på mindst 40 millioner kroner, som FCK efter BTs oplysninger afslog fra Premier League-klubben Hull.

Om tilbuddet fra den dengang unavngivne klub sagde Mathias ’Zanka’ Jørgensen tidligere på året:

»Den handler om, at jeg forhåbentlig efter planen skal sælges til sommer. Og så kan jeg heller ikke være utilfreds over, at de ikke syntes, at det tilbud, om end det var godt, ikke passede ind i klubbens planer. Det må man respektere,« siger Mathias 'Zanka' Jørgensen.

 

Det er kun få uger siden, at den 27-årige fodboldspiller skiftede ud på agentposten – Darryl Powell blev erstattet af Ivan Marko Benes – og om det sagde FCK-spilleren:

»Jeg har haft 10 år med den samme agent, og så følte jeg ligesom med så meget andet i livet, at græsset måske kan være grønnere et andet sted. Jeg har ikke haft nogen dårlige oplevelser, og jeg har haft et rigtig godt forhold med Daryll,« sagde Mathias ’Zanka’ Jørgensen, der har fremhævet Ivan Marko Benes’ mange kontakter i fodboldvereden:

»Hvis jeg en dag slutter karrieren og ikke er endt der, hvor jeg ville nå hen, så ville jeg være ærgerlig, hvis jeg havde en undskyldning, som jeg kunne bruge.«

FCK har allerede sikret en erstatning for Mathias 'Zanka' Jørgensen til den kommende sæson, da man i sidste uge skrev en femårig kontrakt med Michael Lüftner, der kom fra Slavia Prag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.