Tre danskere er i spil til at overtage trænersædet i Rosenborg, der blev ledigt tidligere på sommeren, da Kåre Ingebrigtsen blev fyret

Nicklas Bendtner og Rosenborg står stadig uden en permanent træner, efter klubben valgte at fyre Kåre Ingebrigtsen for nogle uger siden. I mellemtiden har akademidirekøren Rini Coolen fungeret som midlertidig chef, mens klubben er i gang med at lede efter kandidater.

Ifølge Politiken er tre danskere med på listen over mulige trænere.

Der er tale om:

  • Michael Laudrup,
  • Kasper Hjulmand,
  • Glen Riddersholm.

Alle tre skulle have et imponerende CV, som skulle friste den norske klub:

Michael Laudrup er stadig et stort navn, og han 'vil være en stor attraktion i Eliteserien'.

Kasper Hjulmand har vundet det danske mesterskab og har erfaring fra Bundesligaen. Samtidig beundres han i Norge 'for det imponerende arbejde, han laver i FC Nordsjælland'.

Glen Riddersholm har også et dansk mesterskab på sit generalieblad, og tiltaler muligvis Rosenborg endnu mere, fordi han i øjeblikket står uden job.

Politiken skriver videre, at man erfarer, at Rosenborg i hvert fald har taget kontakt til Hjulmand og Riddersholm, men at det ikke har udviklet sig til et konkret tilbud endnu. I forhold til Laudrup er der ingen kommentarer fra nogen af parterne.

»Hvis en af de tre skriver under med Rosenborg, peger pilen lige nu mest på Glen Riddersholm,« skriver Politikens mangeårige fodboldanalytiker Søren Olsen.