Den tidligere danske landsholdsanfører Daniel Agger har ifølge Se & Hør haft den helt store tegnebog oppe ad lommen.

Ifølge ugemagasinet har Agger og hans kone, Sofie Munthe Agger, spenderet svimlende 120 millioner kroner (!) på et luksuspalads i det sydspanske solparadis Marbella.

Den 33-årige eks-forsvarsgeneral har siden sit karrierestop i sommeren 2016 været særdeles flittig på markedet for ejendomsinvesteringer. Han har blandt købt to lejligheder på luksuriøse Frederiksberg Allé og en stor villa i barndomsbyen, Hvidovre.

Men nu satser Agger, konen og sønnerne, Jamie og Mason, altså på en fremtid under Spaniens sol. Og det forstår man godt. Den nye hybel, som Sofie Munthe Agger har været med til at tegne byggeskitserne på, har et grundareal på 2500 kvadratmeter, og der er masser af plads at fare vild på på de tre etager. Med følger - ifølge SE & Hør - en kæmpe have opført i japansk stil. Og der er selvfølgelig pool, terrasser, motionsrum, spa, vinkælder, hjemmebiograf og al den slags lækkerhed.

Og i området omkring luksuspalæet er der masser af muligheder for Agger for at dyrke sin nye passion - golf. Marbella er nemlig udstyret med flere golfbaner i absolut verdensklasse.

Daniel Agger har tjent hovedparten af sin formue i Premier League-klubben Liverpool, hvor han nåede at spille i næsten ni år. Men den grundigt tatoverede fodboldstjerne har også haft et skarpt øje for andre forretninger. Hans kloakfirma, KloAgger, har eksempelvis været en enorm succes og suger millioner af kroner ind til familien Agger.

Daniel Agger har i et par år ejet en anden luksusvilla i Marbella, men nu har han altså opgraderet kraftigt. Herunder et par billeder fra Aggers første hjem i det sydspanske.