Ekstra Bladet forstår på kilder i Tyskland, at Thomas Delaney er få timer fra at skifte til den tyske storklub Dortmund.

Det vil gøre ham til den dyreste danske fodboldspiller nogensinde med en transfersum på 20 millioner euro, hvilket svarer til omkring 150 millioner danske kroner.

Ifølge Ekstra Bladet vil handlen mellem Werder Bremen og Dortmund gå igennem torsdag, og den vil sikre Thomas Delaney en fire-årig aftale på Westfalenstadion, hvor Dortmund er kendt for at spille sine hjemmekampe med et euforisk publikum i ryggen.

I sidste uge skrev det tyske medie Bild også, at Thomas Delaney-handlen fra Werder Bremen til Dortmund snart ville blive en realitet, men at fem engelske klubber også var ude efter den danske midtbanespiller, der tidligere slog sine folder i F.C. København.

Thomas Delaney blev efter Werder Bremens seneste kamp mod Leverkusen spurgt til, om det var hans sidste hjemmekamp.

»Det ved jeg ikke. Jeg kan ikke sige noget,« svarede Delaney ifølge Bild.

Hvis skiftet til Dortmund bliver en realitet, kan de danske fans opleve Thomas Delaney i næste sæsons udgave af Champions League, som Dortmund kvalificerede sig til via en fjerde plads i den netop afsluttede Bundesliga-sæson.