Selvom voldtægtssagen mod Cristiano Ronaldo er droppet, kommer der stadig detaljer frem.

Det har tidligere været fremme, at fodboldspilleren angiveligt skulle have betalt Kathryn Mayorga for at tie stille. Og det bekræfter dokumenter fra sagen nu.

Det skriver TMZ Sports, som er i besiddelse af nogle af papirerne.

'Hr. Ronaldo betalte sagsøger en sum på 375.000 dollar (svarende til cirka 2,5 millioner kroner, red.), og begge parter var enige om dyb fortrolighed og ingen forskelsbehandling,' lyder det i papirerne, hvorefter det i detaljer fremgår, hvordan aftalen præcist kom i stand.

Derudover understreger Cristiano Ronaldo gennem sin advokat, at betalingen på ingen måde skal ses som en tilståelse. I stedet hævder fodboldspilleren, at han valgte at betale kvinden, for at sagen kunne blive holdt væk fra offentligheden.

Voldtægtssagen mod Cristiano Ronaldo blev droppet i slutningen af juli, da Clark County i Las Vegas, som har stået for efterforskningen ikke mente, der kunne rejses beviser nok i sagen mod fodboldspilleren.

Det var tilbage i juni 2009, at Kathryn Mayorga og Cristiano Ronaldo mødte hinanden på natklubben Rain i Las Vegas, og efterfølgende tog de sammen op på hans hotelværelse.

Efterfølgende anmeldte Kathryn Mayorga en voldtægt, men i første omgang ønskede hun ikke at sætte navn på. Det gjorde hun dog senere hen, og gennem hele forløbet har Cristiano Ronaldo nægtet sig skyldig i voldtægt.

'Voldtægt er en forfærdelig forbrydelse, der går imod alt jeg er og tror på,' skrev fodboldspilleren på Twitter i oktober sidste år.

Ronaldo har dog gennem sine advokater fortalt, at 'han har haft sex med Kathryn Mayorga, men det var gensidigt'.

Det var i 2010, at Kathryn Mayorga blev betalt den store sum af Cristiano Ronaldos repræsentanter, men sidste år bad hun politiet genåbne sagen.

Cristiano Ronaldo var 24 år i sommeren 2009. Netop den sommer skiftede han fra Manchester United til Real Madrid. Den i dag 34-årige portugiser skiftede i juli 2018 Spanien ud, og i stedet flyttede han til Italien, hvor han spiller for Juventus.