Lyt til artiklen

Jeg har lyst til at komme videre og skifte til nye græsgange.

Nogenlunde sådan har Real Madrids helt store stjerne Cristiano Ronaldo fortalt sine kolleger i omklædningsrummet i ugerne op til Champions League-triumfen, som Real Madrid vandt med 3-1 over Liverpool.

Det skriver det lokale medie Marca, der er kendt for at have tætte forbindelser til den spanske storklub. Sportsavisen har ikke citeret nogen personer, men har erfaret det fra anonyme kilder.

Derfor var resten af holdkammeraterne, modsat størstedelen af fansene og klubpræsident Florentino Perez, ikke overraskede over Cristiano Ronaldos kryptiske udmelding efter finalen, hvor han sagde:

»Jeg har nydt at være i Real Madrid. Jeg vil i de kommende dage komme med et svar til fansense, som altid har været på min side.«

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo signalerer et fem-tal. Han har nemlig vundet Champions League ikke mindre end fem gange - en gang med Manchester United og fire gange med Real Madrid,
Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo signalerer et fem-tal. Han har nemlig vundet Champions League ikke mindre end fem gange - en gang med Manchester United og fire gange med Real Madrid, Foto: HANNAH MCKAY
Vis mere

Ifølge avisen tager ledelsen i Real Madrid Cristiano Ronaldos kommentarer med sindsro. Den 33-årige portugiser har trods alt en frikøbsklasul på astronomiske en milliard euro eller omkring 7,5 milliarder danske kroner.

Når det er sagt, så er man ikke ligefrem begejstret for interviewet, som Cristiano Ronaldo gav efter den historiske triumf, hvor Real Madrid vandt Champions League for tredje gang i træk.

Tidligere på ugen sagde cheftræner Zinedine Zidane overraskende stop. Han vil trods den europæiske succes ikke længere stå i spidsen for Real Madrid. Det har ifølge mediet betydet, at Ronaldos situation er gledet en smule i baggrunden.

Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid i 2009 for dengang en rekordsum på 96 millioner euro eller omkring 715 millioner kroner. Han har vundet to spanske mesterskaber og fire Champions League-titler i storklubben.

Det er ikke første gang, at der er blevet spekuleret i et Ronaldo-exit fra Real Madrid. Hans nuværende kontrakt med Real Madrid udløber den 30. juni 2021.