Vinterpause i Premier League.

Det er et tiltag, mange engelske hold og fans har efterspurgt, når de har beskrevet de udfordringer, Premier League-holdene står over for med et tætpakket program i den engelske liga.

Men nu har det engelske fodboldforbund (FA) indgået en aftale, der sikrer en to ugers pause i den bedste engelske fodboldrække. Det erfarer avisen The Times tirsdag.

Øverst i artiklen kan du se weekendens 26 mål i Premier League.

Pausen til Christian Eriksen, Kasper Schmeichel og resten af spillerne i Premier League vil komme i starten af februar og vil gælde i 13 dage. Det bliver muligt, fordi man sløjfer returkampen i den femte runde af FA Cuppen.

Mediet skriver samtidig, at vinterpausen første gang vil finde sted i sæsonen 2019/2020.

Det betyder dog også, at der ikke bliver pillet ved det traditionsrige jule- og nytårsprogram i Premier League, som for mange fodboldtilhængere står som noget helt særligt og helligt på trods af de mange kampe på få dage.

Læs også: Landsholdslegende bekræfter: Jeg skal kommentere Danmarks kampe til VM

Helt bemærkelsesværdigt har de de mange engelske hold i år klaret sig godt i Champions League. Det har ellers været netop de mange kampe, som er blevet begrundet med de tidligere års sløje resultater i den europæiske turnering.

Alligevel vil pausen blive taget vel imod af de engelske tophold, der ikke har vundet et Champions League-trofæ siden Chelseas sejr tilbage i 2012.