Ud med Neymar. Real Madrid er i virkeligheden ude efter Kylian Mbappe.

Det skriver den Barcelona-baserede avis Sport med et 'eksklusivt'-stempel på artiklen. Mediet har siden Neymars rekord-transfer fra FC Barcelona i sommer nøje fulgt, hvad der foregår i den franske klub PSG, hvor begge spillere ankom op til denne sæson.

Siden har der kontinuerligt været rygter om, at Real Madrid skulle være ude på at hente Neymar allerede til sommer, men måske virkeligheden er anderledes. Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra Real Madrids seneste kamp

»Real Madrid har gjort Kylian Mbappe til et mål for den kommende sæson. Rapporterne om klubbens interesse for Neymar har været et røgslør for deres virkelige intentioner,« skriver Sport.

PSG gav 1,65 milliarder kroner til FC Barcelona for Neymar i sommer og gjorde ham til verdens dyreste. Samtidig hentede man Kylian Mbappe på et lejeaftale i AS Monaco med en aftale om en endelig transfer i sommeren 2018 for 1,34 milliarder kroner.

»Nu kan den situation ændre sig set i forhold til Real Madrids planer,« som Sport konkluderer.

PSG kunne også have andre motiver til at afhænde franskmanden (eller brasilianeren). Med de svinedyre indkøb er den franske klub kommet i søgelyset for ikke at overholde Financial Fair Play-reglerne, og et eller flere salg af klubbens spillere kan alene af den grund blive aktuelt.

Forbindelsen mellem Real Madrid og Kylian Mbappe er ikke ny.

Spanske medier rapporterede sidste år, at den i dag 19-årige angriber var meget tæt at skrive under på en kontrakt med Real Madrid, men at han i allerallersidste øjeblik ombestemte sig og lavede en aftale med PSG.

De forlydender udtalte angriberen sig selv om kort før jul.

»Der var rygter om et skifte, og det er sandt, at jeg talte med Real Madrid,« lød det i december fra Kylian Mbappe.

Andre medier har dog fortalt, at FC Barcelona også var i tætte forhandlinger med det franske stortalents far om et sommerskifte sidste år.

Kylian Mbappe og Neymar. Spiller de også sammen i PSG næste år? Vis mere

Og så sent som tidligere i denne måned kom PSG-træner Unai Emery med en opsigtsvækkende kommentar.

»Oprindeligt ville Mbappe til Real madrid eller FC Barcelona. Da jeg mødtes med Mbappe og hans far, fortalte han mig, at han ville til Real Madrid, men jeg sagde til ham, at han skulle fortsætte karrieren i Frankrig. Historisk set forlader denne type af 18-årige fodboldspillere Frankrig, så hele landet skal være stolte over, at have Mbappe i PSG,« sagde Unai Emery til SFR Sport.

I forhold til Neymar er der angiveligt også kommet en helt anden engelske bejler på banen, hvilket kom frem forleden.

Men selv om brasilianeren har været rygtet væk fra PSG i stort set hele debutsæsonen i den franske klub, slog han forleden fast, at han ikke har tænkt sig at rejse.

»Vi snakker om det her, hver gang transfervinduet kommer. Men jeg gider ikke snakke om det,« lød det fra Neymar.

Se også