Det er svært at forestille sig et FC Barcelona-hold uden Lionel Messi, men det kan blive virkelighed fra 2021.

I hvert fald, hvis man skal tro den spanske radiokanal Cadena Ser.

Det normalt velinformerede medie fortæller således, at den 33-årige argentiner ikke planlægger at forlænge sin kontrakt, der udløber til næste sommer.

Og der skulle være flere årsager til, at Lionel Messi ikke ønsker at fortsætte i den spanske storklub.

33-årige Lionel Messi.
33-årige Lionel Messi. Foto: LLUIS GENE
Vis mere

Han skulle blandt andet være træt af, at FC Barcelona lækker deres interesser med vilje, mens de gør ham ansvarlig for beslutninger, som han ikke har været med til at tage.

Lionel Messi har været på kant med klubbens ledelse tidligere i 2020. Argentineren tornede mod Eric Abidal, da franskmanden offentligt fortalte, at der var problemer internt på holdet.

Den spanske radiokanal tilføjer, at Lionel Messi skulle have informeret sine nærmeste holdkammerater om, at han ikke ønsker at blive 'et problem' for klubben.

Forhandlingerne om en kontraktforlængelse var ellers ifølge mediet startet godt, men den seneste tids begivenheder skulle have fået Messi til at overveje sine muligheder. Han har også angiveligt længe haft en klausul i sin kontrakt, der vil gøre det muligt at forlade klubben efter eget ønske. Noget har altså hidtil ikke har benyttet sig af.

Lionel Messi har scoret 700 mål for Barcelona.
Lionel Messi har scoret 700 mål for Barcelona. Foto: LAVANDEIRA JR
Vis mere

Rygterne har de seneste dage gået på, at der er uro i Barcelona-truppen, mens Lionel Messi tilsynladende ignorerede beskeder fra assistenttræner Eder Sarabia i weekendens 2-2-kamp mod Celta Vigo.

Cadena Ser skriver ligeledes, at Lionel Messi er træt af at se tiden går, uden Barcelona udvikler 'et vindende projekt'. Her refereres der nok især til Champions League, som klubben ikke har vundet siden 2015.

Den argentinske troldmand har ellers gjort sit til ikke at blive et problem i den spanske storklub. I tirsdagens 2-2-kamp mod Atletico Madrid lavede han sit mål nummer 700 i den FC Barcelona-trøje, han har båret i hele sin karriere.

FC Barcelona er på nuværende tidspunkt fire point efter Real Madrid i toppen af La Liga.