Lyt til artiklen

En af landsholdets helt store darlings kan stå over for et stort sommerskifte.

Joakim Mæhle bliver kædet kraftigt sammen med Premier League-klubben West Ham, som skulle være klar til at smide et stort bud på den 25-årige danske Atalanta-stjerne.

Det skriver mediet Tutto Atalanta, som følger Serie A-klubben tæt.

West Ham har scoutet danskeren – blandt andet i Parken i den seneste landsholdssamling – og nu skulle den store London-klub pønse på at hente den offensive back, som skulle have en værdi af mindst 150 millioner kroner.

Foto: LOUISA GOULIAMAKI
Vis mere

Ifølge Tutto Atalanta er West Ham lige nu den eneste klub, som er seriøst inde i billedet til at købe Mæhle i dette transfervindue. Danskeren har kontrakt med Atalanta, hvor han har spillet i halvandet år, frem til sommeren 2025.

Hvis West Ham kun skulle dømme efter den kærlighed, Mæhle modtager af roligansene i Parken og det niveau, han leverer i landskampene, så burde det være en no-brainer for klubben – og mange andre – at gå all-in på ham.

Det har dog været mere tungt for Mæhle i den forgangne sæson i Atalanta, hvor han ved flere lejligheder har været bænket af træner Gasperini – til stor forbløffelse for danske fodboldfans, som i snart to år har set ham være flyvende i rødt og hvidt.

Joakim Mæhle har dog sagt, at han ikke har travlt med at komme væk fra Atalanta, og at han er glad for at spille i klubben, som i de seneste år har udviklet sig til en magtfaktor i italiensk fodbold, og som sågar har vist sig frem i Champions League ved flere lejligheder.