Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne har været uden klub, siden han i sidste måned blev løsrevet fra sin kontrakt i italienske Genoa.

Men nu ser han ud til at have fremtiden på plads.

I hvert fald melder det hollandske medie Voetbal International, at Lasse Schönes næste hjem bliver SC Heerenveen, der spiller i den bedste hollandske række.

Den 34-årige midtbanespiller har siden sit exit i Italien trænet med hos sin tidligere klub Ajax Amsterdam, men det bliver altså med al sandsynlighed en anden hollandsk klub, der får fornøjelsen af den erfarne tekniker.

Lasse Schöne fik i januar ophævet sin kontrakt med Serie A-klubben Genoa.
Lasse Schöne fik i januar ophævet sin kontrakt med Serie A-klubben Genoa. Foto: MASSIMO PINCA
Vis mere

Senest udtalte Schöne da også, at han ikke går og overvejer et karrierestop.

»Jeg har ingen planer om at stoppe. Jeg har nået en vis alder, men jeg er stadig fit, og jeg brænder stadig for det,« sagde han i tv-programmet Onvoorspelbaar.

I januar luftede danskeren til B.T. tanken om at vende tilbage til dansk fodboldklub, hvor han nævnte FC København som den eneste klub, han ville skifte til.

»Jo, hvis der er en klub i Danmark, jeg skal til, så er det FCK. Jeg kommer fra en FCK-familie, så der er ikke så meget der. FCK vil da være interessant, det er klart, men det er ikke noget, der er på bordet. Men det er det niveau, jeg stræber efter,« sagde han blandt andet.

Den danske storklub endte dog med at skrive under med efter en anden Genoa-dansker, Lukas Lerager, der på transfervinduets sidste dag skiftede til FC København på en lejeaftale.

Lasse Schöne bliver 35 år i maj. Han har spillet 50 landskampe for Danmark og fik senest spilletid på landsholdet i november 2019 i EM-kvalifikationskampen mod Irland.

SC Heerenveen ligger lige nu nummer otte i Æresdivisionen.