Det ser ud til, at Herrelandsholdets kommende to kampe mod henholdsvis Slovakiet og Wales bliver spillet.

Det sker på trods af den konflikt, som DBU og Spillerforeningen i øjeblikket ligger i, hvor de to parter ikke kan bliver enige om en ny landsholdsaftale.

TV 2 SPORT erfarer således, at landskampene bliver spillet, hvor Nations League-kampen på Wales på søndag er den vigtige kamp, der ikke må aflyses. I så fald vil DBU efter alt at dømme bliver totalt udelukket fra turneringer i UEFA-regi.

Det drejer sig dog i første omgang ikke om, hvorvidt konflikten kan aflyses eller ej.

Ifølge mediet har flere spillere meldt sig spilleklar til de to landskampe. Det bekræfter DBU overfor TV 2, men uden at sætte tal på, hvor mange spillere det drejer sig om.

De udtagne landsholdsspillere skal klokken 18 søndag meddele DBU, om de møder op i landsholdslejren på en forlængelse af den tidligere landsholdsaftale. Du kan læse mere om landsholdskonflikten her.

DBU har tidligere udtalt, at bestyrelsen enstemmigt har besluttet, at kampene skal spilles, og at man derfor vil finde spillere i Superligaen eller endda i 1. division til at spille de to landskampe.

En af dem, der har meldt sig på banen, er Hobros Vito Hammershøy-Mistrati, der lørdag fortalte til Ritzau, at han ikke ville kunne sige nej til en landskamp, hvis chancen skulle byde sig.