Den kinesiske klub Beijing Guoan ønsker at få Nicklas Bendtner til klubben. Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Avisen mener at vide, at den kinesiske hovedstadsklub er parat med en stor sum penge for den danske landsholdsangriber, der har kontrakt med de norske mestre fra Rosenborg.

Det skulle være klubbens tyske træner, Roger Schmidt, der ønsker Nicklas Bendtner til klubben. Roger Schmidt blev tidligere på sæsonen fyret som træner i Bundesliga-kluben Bayer Leverkusen. Han kender Nicklas Bendtner fra den danske angribers tid i VfL Wolfsburg fra 2014-16.

Imod et skifte taler dog, at Nicklas Bendtner har det som et erklæret mål at komme til VM i Rusland. Det vil blive vanskeligt, hvis han spiller i den kinesiske liga, som landstræner Åge Hareide ikke kan følge tæt.

Desuden har Nicklas Bendtner i det forgangne år haft stor og tiltrængt succes. Han blev både mester og topscorer med klubben fra Trondheim, hvor han har sagt, at han befinder sig rigtig godt.

For beslutningen om en tur til Kina taler, at Nicklas Bendtners private forhold har ændret sig, da forholdet til kæresten Natasja Madsen synes endegyldigt forbi. Og pengene, som kineserne kan tilbyde, bliver måske så store, at hverken Rosenborg eller Bendtner selv synes, de har råd til at sige nej.

LÆS OGSÅ: Bendtner single igen? Nu har han også slettet alle billederne af modelkæresten

Kinesiske klubber hari de senere år gjort sig bemærket med handler af store navne til meget store beløb. Det skal dog også bemærkes, at kineserne ikke har været helt lige så aktive på markedet i transfervinduerne i januar og sidste sommer.

PÅ VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN KAN DU SE NICKLAS BENDTNER MODTAGE EN PRIS FOR ÅRETS MÅL I NORGE 2017

Andre læser også