Kasper Schmeichel til Liverpool?
Kasper Schmeichel til Liverpool? Foto: Carl Recine

Ifølge det britiske medie Daily Mirror er Kasper Schmeichel på ønskesedlen i Liverpool.

Angiveligt skal Jürgen Klopp have lagt en forespørsgel på Kasper Schmeichel, men beskeden fra danskerens klub Leicester har tilsyneladende været, at målmanden ikke vil blive solgt i dette transfervindue. Leicester er stadig med i toppen af Premier League og kan ikke undvære Kasper Schmeichel for nu.

kloppzs

Nu skal man altid tage de her rygter lidt med ro, men ved at kigge nærmere på sagen, så virker det ikke helt utænkeligt, at Liverpool har set sig lune på Kasper Schmeichel.

Godt nok har Simon Mignolet, Liverpools førstemålmand, for nylig forlænget sin kontrakt med fem år, men 'The Reds' har på det seneste haft svært ved at forsvare og også lukket en del mål ind - senest i lørdagens vanvittige 5-4-sejr over Norwich. Og ifølge det brtiske medie ønsker Klopp konkurrence til belgieren.

Hvad angår Schmeichel, så har han spillet på et flot og stabilt niveau gennem hele sæsonen, hvor Leicester formentlig har overrasket mange. Målmanden har præsteret et clean sheet - rent bur - i syv ud af 23 kampe.

BRITAIN SOCCER ENGLISH PREMIER LEAGUE

At Schmeichels far, Peter, så har haft en glorværdig fortid i Manchester United - Liverpools ærkerivaler - betyder næppe noget som helst. Men det er da en finurlig krølle på historien, hvis Kasper Schmeichel en dag skulle ende i Liverpool.

bt.dk har uden held forsøgt at træffe Kasper Schmeichels mellemmand (tidligere dét, som hed agent) Mads Frederiksen for en kommentar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.