Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det lugter i den grad af et sommerskifte for landsholdsangriberen Kasper Dolberg.

For skal man tro det franske medie Foot Mercato, så har den 24-årige silkeborgenser for nylig skiftet agent, og det er ikke hvem som helst, han er kommet i stald hos.

Nice-angriberen skulle nemlig have indgået en aftale med det agentfirma, som den nu afdøde superagent Mino Riaola stiftede, og som nu styres af advokaten Rafaela Pimenta og Raoilas tidligere højre hånd, Jose Fortes Rodriguez.

Tidligere var han hos det store hollandske agentbureau SEG.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Men nu er der altså angiveligt nye boller på suppen, og det kommer formentlig til at bringe nyt med sig, som agentskift i fodboldverdenen ofte gør.

Kasper Dolberg har lige nu kontrakt med franske Nice frem til sommeren 2024, men i løbet af denne sæson har han været genstand for kritik fra cheftræner Christophe Galtier og anfører Dante, der begge gerne ville se mere attitude fra den danske angriber.

Dolberg blev sidste sommer sat i forbindelse med et skifte til engelsk fodbold, og dengang - under EM - fortalte han, at han godt kunne se sig spille i Premier League.

»Ja, jeg vil da meget gerne spille Premier League. Helt sikkert,« lød det fra Dolberg, som i løbet efterårssæsonen også har været kædet sammen med nyrige Newcastle.

I Nice resterer der to kampe af sæsonen for Dolberg, der lørdag spiller mod Lille og næste lørdag gæster Reims.

Den danske spydspids har leveret syv kasser og to oplæg i 29 kampe i denne sæson.

Andre læser også