En transfersaga uden ende.

I måneder har medier og fodboldverdenen spekuleret i, hvad Christian Eriksens næste destination bliver. Er Real Madrid en mulighed, eller bliver det Manchester United? Måske forlænger han endda med Tottenham?

Nu mener Daily Mail at vide, at den italienske storklub Juventus pønser på at hente den 27-årige dansker på en fri transfer.

Eriksen har kontraktudløb i 2020, hvilket betyder, at han frit kan sætte sin underskrift på en ny kontrakt allerede ved årsskiftet - der dog først vil være gældende fra juli 2020.

Christian Eriksen startede ikke inde mod Aston Villa ved Premier League-åbneren, men fik dog minutter i benene.
Christian Eriksen startede ikke inde mod Aston Villa ved Premier League-åbneren, men fik dog minutter i benene. Foto: NEIL HALL
Vis mere

Det kræver selvfølgelig, at han ikke forlænger sin kontrakt med Tottenham i mellemtiden.

Det er her, Juventus kommer ind i billedet. Den italienske klub har gjort det lidt til en specialitet at rekruttere spillere ved deres kontraktudløb, som det eksempelvis senest har været tilfældet med Emre Can fra Liverpool, Adrien Rabiot fra Paris Saint-Germain og Aaron Ramsey fra Arsenal.

Åbningen hos de italienske giganter kan være en mulighed for Eriksen, der tidligere på sommeren udtalte til B.T., at han gerne ville prøve noget nyt.

De potentielle bejlere er nemlig blevet færre siden sidste uge, da transfermarkedet i England er lukket for, at klubber må hente flere spillere. Til gengæld må klubberne godt sælge, og derfor er det ikke sikkert, at Eriksen fortsat spiller i en Tottenham-trøje om en måneds tid.

Tottenham har dog ikke givet helt op i forhold til at holde på Christian Eriksen.

London-klubben ser nemlig ud til at tilbyde mere end at fordoble Christian Eriksens løn i håbet om at forlænge hans kontrakt.

Danskeren menes at tjene i omegnen af 80-90.000 pund om ugen på nuværende tidspunkt. Altså mere end 680.0000 danske kroner.

2. september lukker transfervinduet for alle ligaerne, og dermed har Christian Eriksen, Tottenham og alle danskerens bejlere stadig tid at løbe på.