Kasper Schmeichel har ikke fået den start på sit franske eventyr, som han havde håbet på.

Efter 11 år i Leicester tog den danske landsholdskeeper en ny udfordring op og tog til Nice i Ligue 1.

I weekenden var Schmeichel blevet placeret på bænken mod Angers i ligaen, hvor unge Marcin Bulka i stedet var foretrukket mellem stængerne.

Nu tyder noget på, at det ikke kun er svingende præstationer af Schmeichel, der har gjort, at han er blevet slået af.

Foto: ED SYKES
Vis mere

Det franske medie RMC Sport skriver nemlig, at der en del regler i spillertruppen, som Schmeichel åbenbart ikke overholder.

Mediet beretter om, at han kommer for sent til træning. Det er der angiveligt mange medspillere, der er trætte af.

Derudover kom han til klubben med en alt for høj fedtprocent.

Kasper Schmeichel var ellers Nice-træner Lucien Favre førstevalg, da han kom til klubben. Svingende resultatet har dog gjort, at Lucien Favre rygtes færdig i de franske medier og siden har den danske landsholdskeeper blevet bænket.

Spillertruppens frustrationer mod Schmeichel skulle ifølge RMC Sport også bunde i, at hans bagland var i direkte kontakt med klubbens ejer Jim Ratcliffe.

»På den første dag i klubben tøvede målmandens bagland ikke med at ringe til ejeren direkte, så Favre kunne få danskeren på holdet, skriver det franske medie.

Til trods for problemerne med at blive førstevalget i Nice, forventes Kasper Schmeichel at starte i målet, når Danmark torsdag møder Kroation og søndag tørner sammen med Frankrig i Nations League.