Meget tyder på, at Pierre-Emile Højbjerg nu er tæt på at kunne kalde sig Tottenham-spiller.

I hvert fald skriver normalt troværdige Sky Sports, at den danske midtbanespiller mandag skal til lægetjek i London-klubben.

Mediet skriver samtidig, at Tottenham og Southampton er blevet enige om en pris på 15 millioner pund (123 mio. kr., red.) plus bonusser.

Dermed ser det ud til, at flere ugers flirt mellem Højbjerg og Tottenham er ved at nå til vejs ende - hvis den 25-årige dansker altså som forventet består lægetjekket.

Foto: ANDREW BOYERS
Vis mere

Ifølge Sky Sports har Everton også været en seriøs bejler til Pierre-Emile Højbjerg, men danskeren skulle angiveligt kun have været interesseret i et skifte til Tottenham, hvor han skal spille under Jose Mourinho.

Netop Tottenham-manageren har siden januar haft danskeren højt på sin ønskeseddel, og nu tyder det altså på, at Mourinho får sit ønske opfyldt.

Det er tilmed lykkedes Jose Mourinho og Tottenham at forhandle prisen markant ned i forhold til det udgangspunkt på svimlende 436 millioner kroner, som Southampton ifølge flere medier oprindeligt forlangte.

Pierre-Emile Højbjerg har spillet i Southampton siden 2016, og han står noteret for 109 kampe for klubben.

Midtbanespilleren har i længere tid været rygtet væk fra Southampton, og i juni gjorde Højbjerg det klart, at han ikke ville forlænge sin kontrakt, når den udløber næste sommer. Det fik manager Ralph Hasenhüttl til at flå anførerbindet af danskeren - det kan du læse mere om her.