Et nærmest episk comeback kan være på vej for en af landsholdets største stjerner, som måske skal til at finde sine gamle lederhosen frem.

Bayern München har nemlig peget transfer-radaren mod Pierre-Emile Højbjerg, som har en fortid i den mægtige sydtyske storklub.

Bayern München er på jagt efter en defensiv midtbaneforstærkning, og her skulle den 27-årige Tottenham-dansker være nummer et på listen, efter at det blandt andet er glippet med at lokke Declan Rice fra West Ham til de mangedobbelte og nykårede tyske mestre.

Sådan lyder meldingerne fra normalt velinformede kilder omkring Bayern München. Det kan man høre i Sportbild-podcasten 'Bayern Insider'.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ifølge podcasten er det et plus for Højbjerg, at han kender klubben ud og ind. Han spillede i Bayern München, fra han var 16 år og fire år frem.

Danskerens stjerneagent Pini Zahavi, som har forbindelser til Bayern München, arbejder ifølge Sportbild på at lave et stort skifte for sin danske klient, som har kontrakt med Tottenham fem til sommeren 2025.

Engelske Declan Rice (som Højbjerg havde et stort skænderi med i den forgangne sæson – se videoen herover) var tyskernes førsteprioritet, men han vælger formentlig at skifte til Arsenal i stedet.

Træner Thomas Tuchel mener dog, at den danske landsholdsstjerne også har de kvaliteter, der skal til for at begå sig i Bayern München. 

Foto: Tobias Schwarz/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Pierre-Emile Højbjerg forlod den tyske gigaklub for syv år siden, hvor han fik sine første kampe som professionel under først Jupp Heynckes og siden Pep Guardiola.

Foruden at være lejet ud til Augsburg og Schalke 04, da han stadig var på kontrakt med Bayern München, har Højbjerg siden slået sit navn fast i Premier League i først Southampton og senest i Tottenham, hvor han har spillet siden 2020.