Lyt til artiklen

'Jeg har et godt tilbud til dig.'

Sådan lyder det gode gamle Jysk-slogan, som tilsyneladende også har gang på jord i den spanske fodboldverden, hvor Barcelona-præsident Joan Laporta tirsdag har holdt et vigtigt møde med Valencia.

Den store Barcelona-avis El Mundo Deportivo fortæller, at mødet indeholdt tanker om udveksling af spillere, heriblandt danske Martin Braithwaite.

Den danske angriber startede sæsonen med at score holdets første La liga-kasse, men siden er der sket forfærdelig meget. Med streg under 'forfærdelig' set fra danskerens synspunkt.

Foto: KENZO TRIBOUILLARD
Vis mere

Denne sæson har udviklet sig til et sandt mareridt for Martin Braithewaite, der har døjet med alt fra corona til knæ- og rygproblemer, og samtidig har han kunnet se klubben hente angribere ind fra de høje hylder. Og det er tydeligvis ikke klubbens intention at stoppe den udvikling og give esbjergenseren en større chance.

Derfor bliver Braithwaite ifølge avisen tilbudt, når Barcelona selv vil købe spillere – for at minimere transfersummen for den catalonske club.

Kort fortalt har Barcelona angivelig et godt øje til den 25-årige midtbanespiller Carlos Soler samt den et år ældre forsvarer José Gayà.

Til gengæld er klubben klar til at slippe Braithwaite, højrebacken Sergiño Dest og det uforløste talent Riqui Puig. Med hensyn til den danske angriber, så har det dog tidligere været fremme, at Martin Braithwaite er så godt som umulig at komme af med.

Avisen fortæller dog, at Barcelona-præsidenten Laporta har et godt forhold til Valencias udskældte ejer, Peter Lim, og at mødet skulle have gået godt.

'Fortsættelse følger,' som de skriver i Spanien.