Selvom Brøndby-angriberen Simon Makienok ikke har spillet i over en måned på grund af en skade, er han stadig et interessant emne uden for Danmarks grænser.

Således skulle de to Ligue 1 klubber i Frankrig Nice og Saint Etienne være ude efter Makienok. Det skriver fodbold-sitet Footmercato.net.

Begge klubber har angiveligt den danske angriber på blokken, og et skifte i transfervinduet til januar skulle være aktuelt.

Brøndbys sportsdirektør, Per Rud, sagde i sidste uge til BT, at der også har været interesse for Simon Makienok fra England. Her var Crystal Palace i sommerens transervindue ude efter angriberen.

- Der er opmærksomhed fra England, men hvilke klubber det er, vil jeg selvfølgelig ikke stå og sige. Hvis der kommer et tilbud, så sætter vi os ned og kigger på det. Det skal være et tilbud, som vi kan acceptere, og så skal det være et tilbud, som Simon er interesseret i. Jeg kan ikke sige her, hvilke tilbud vi vil sige ja til. Det afhænger af, hvad der lander på vores bord, sagde Per Rud.

Saint Etienne er pt. placeret på en sjetteplads i den franske liga, mens Nice ligger længere nede i tabellen på en 15. plads.