Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Christian Eriksen har besluttet sig. Sagaen er slut. Rygterne kan svinde hen.

For danskeren er klar til at sige ja tak til det tilbud, han har fået fra Manchester United. Det skriver det anerkendte medie The Athletic.

Lige siden sæsonen gik på hæld, har der været utallige skriverier om danskerens fremtid, der har været helt tavs om sin beslutning.

Men ifølge mediet har Eriksen meldt klart ud over for United. Han vil spille på Old Trafford og er klar til at underskrive kontrakten, der er sat til en varighed på tre år.

Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Vis mere

Lige nu er kontrakten ved at blive sammensat, og når det er på plads, skal Eriksen igennem et lægetjek. Og så er vejen banet til et nyt klubskifte. Med andre ord er det blot detaljer, der skiller danskeren fra et skifte til Manchester.

Den 30-årige dansker har været kontraktfri denne sommer, efter hans kontrakt med Brentford udløb. London-klubben stod klar i december, da Eriksen valgte at fortsætte sin karriere efter hjertestoppet i Parken sidste sommer.

Siden har han spillet sig i storform og tilbage på det danske landshold. Det har gjort ham eftertragtet fra flere sider.

Men nu lader det altså til at være United, der løber med ham.

Her skal han spille under hollandske Erik ten Hag, der netop har overtaget jobbet i Manchester. Han har ligesom Eriksen en fortid i Ajax Amsterdam. Og hollænderen har længe været meldt yderst varm på danskeren.

Dermed bliver det ikke hans tidligere klub Tottenham, der løber med hans underskrift, selvom de også er blevet meldt på banen som en af de interesserede klubber.

Brentford stod også klar med åbne arme.

Eriksen har tidligere spillet for Ajax, Tottenham, Inter og senest Brentford. Nu kan han skrive endnu en storklub på cv'et. Han slutter sig dermed til feltet af danskere, der har repræsenteret Manchester United.

Mest kendt er den mangeårige landsholdslegende Peter Schmeichel, mens Jesper Olsen, John Sivebæk, Mads Timm og Anders Lindegaard også har tørnet ud for klubben.

Snart kan Eriksen gøre det samme.

Andre læser også