Det var egentlig meningen, at den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg skulle starte på banen onsdag aften, hvor hans franske klub Nice møder Marseille.

Men i sidste øjeblik er han i stedet blev nødsaget til at rejse til Danmark af personlige årsager og misser dermed lokalbraget.

Det skriver den store franske sportsavis L'Équipe.

Dolberg er derfor blevet erstattet af den 20-årige Evann Guessand, der i stedet er blevet en del af klubbens startellever.

Avisen skriver ikke, hvilke personlige årsager der er tale om, og Nice har ikke selv oplyst, hvorfor den 24-årige danske angriber ikke er med i truppen.

B.T. har onsdag aften været i kontakt med kommunikationsafdelingen i Nice. De oplyser, at de ikke har nogen kommentarer til Kasper Dolbergs fravær.

Kasper Dolberg var senest på banen for det danske landshold i midten af oktober, da han blev skiftet ind i opgøret mod Østrig – dét opgør, der sikrede Danmark VM-billetten.

Søndag spillede han 82 minutter for Nice, da de vandt 3-2 over Lyon, inden han altså onsdag er blevet nødsaget til at rejse til Danmark.

Klubben indtager i øjeblikket en tredjeplads, men kan med en sejr onsdag aften spille sig op på andenpladsen i Ligue 1.