Christian Eriksen (th.) skulle angiveligt have haft snakke med Tottenham-manager, Mauricio Pochettino (tv.), om sin fremtidige plads på holdet. Arkivfoto. 
Christian Eriksen (th.) skulle angiveligt have haft snakke med Tottenham-manager, Mauricio Pochettino (tv.), om sin fremtidige plads på holdet. Arkivfoto.  Foto: Eddie Keogh

Christian Eriksen undrer sig over manglende spilletid på sin yndlingsplads i Tottenham. I følge britiske London Evening Standard har han nu haft samtaler med manager Mauricio Pochettino.

Det er 10'er-rollen bag frontangriberen Harry Kane, den danske landsholdsanfører gerne vil spille. Og den position har han ikke spillet meget i denne sæson i Tottenham, hvor især Dele Alli eller Mousa Dembelé har spillet bag Harry Kane i offensiven.

SOC/

Godt nok startede Christian Eriksen på pladsen i de første to kampe i sæsonen mod Manchester United og Stoke, men efter en skadespause røg han ude på venstrekanten og har sjældent spillet yndlingspositionen siden. Det har angiveligt fået den danske kreatør til at tage et smut forbi managerens kontor for at diskutere fremtiden, skriver London Evening Standard.

hjhgj

Christian Eriksen har i følge avisen ikke stillet et ultimatum overfor manageren men har forklaret, at han mener, han kan yde meget mere for holdet, hvis han spiller sin yndlingsplads i stedet for venstrekanten. Inden Tottenham hentede den danske landsholdsspiller til klubben fra Holland, spillede han ofte 10'er-positionen i Ajax med stor succes, ligesom han også har spillet positionen for Danmarks landshold.

SOC/

Selvom Christian Eriksen undrer sig over sin position på holdet, tror manager Mauricio Pochettino dog på, at danskerens fremtid er i Tottenham.

»Han har sagt, han er glad, og han vil blive her. Han er ung, han er vigtig for os, og det ved han. Jeg tror på, at han har en fremtid hos os,« siger Mauricio Pochettino til ESPN.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.