Christian Eriksen er meget tæt på at kunne kalde sig selv for Brentford-spiller.

Det britiske medie Sky Sports skriver således søndag aften, at den danske landsholdsstjerne har bestået lægetjekket i Premier League-klubben.

Tidligere har The Athletic erfaret, at Christian Eriksen er blevet enige med Brentford om en kontrakt, som i første omgang gælder indtil sommer.

Hvis Sky Sports oplysninger holder vand, betyder det, at den 29-årige danske fodboldstjerne nu endelig kan vende tilbage på fodboldbanen i kampsammenhæng efter cirka syv måneders pause.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Christian Eriksen bliver den første spiller i Premier Leagues historie, som optræder med en ICD-enhed, som ikke er tilladt er Italien, hvilket var hovedårsagen til, at han måtte skifte væk fra Inter.

Landsholdsspilleren har holdt formen ved lige de seneste måneder i Danmark, Schweiz og Holland. Han har eksempelvis trænet på OBs anlæg i slutningen af sidste år og med ungdomsholdet i Ajax Amsterdam de seneste dage.

I Ajax, hvor Christian Eriksen tidligere har spillet, har danskeren fået meget ros. Flere af spillerne har været overraskede over, hvor højt et niveau midtbanestjernen har leveret på.

Den tidligere Tottenham- og Inter-stjerne bliver en del af en danskerklub, som har Thomas Frank som cheftræner og blandt andre Christian Nørgaard og Mathias Jensen i truppen.

Han vender ligeledes tilbage til London, hvor han tilbragte mange gode år, mens han spillede for Tottenham, inden han skiftede til Inter i begyndelsen af 2020.