To af de bærende kræfter på det skrantende Chelsea-hold måtte adskilles af deres holdkammerater til torsdagens træning i London-klubben.

Den spanske angriber Diego Costa reagerede hårdt på en aggressiv tackling fra brasilianske Oscar, der efter sigende var rasende over en tidligere tackling fra spanieren.

Ifølge avisen The Daily Telegraph røg de to i totterne på hinanden, men før de mange skældsord og skub blev til en regulær nævekamp, blev de altså adskilt af deres holdkammerater.

Oscar forsøgte at dæmpe episoden efterfølgende på Twitter.

»Dem der siger, vi var oppe at slås, de lyver. Jeg ville aldrig slås med Diego Costa, der er en af mine venner,« skrev den brasilianske landsholdsspiller.

I december var der forlydender om, at en lignende situation mellem spanieren Cesc Fabregas og ungdomsspilleren Charly Musonda fandt sted til Chelseas træning.

Mere intern urolighed er kun det seneste problem for Chelsea, der har gang i en historisk dårlig sæson på trods af, at de blå fra London er forsvarende mestre.

Chelsea ligger nummer 14 i rækken med 23 point for 20 kampe.

Klubben fyrede manager Jose Mourinho i december som følge af ringe resultater og hans angiveligt dårlige forhold til en række spillere på holdet.

Chelseas midlertidige manager, hollænderen Guus Hiddink, er dog ifølge britiske medier relativt upåvirket og ubekymret over situationen mellem de to stjernespillere.

Han forbereder sig i stedet på Chelseas FA cup-kamp søndag mod upåagtede Scunthorpe United.

/ritzau/