Lyt til artiklen

Inter Miami er efter sigende overbevist om, at de kan få fingrene i selveste Lionel Messi på en fri transfer til sommer.

MLS-klubben, ejet af David Beckham, siges at være tæt på at blive enig med PSG-stjernen om et skifte til USA. En aftale, som de går efter at lukke de »kommende måneder«.

Det skriver normalt velinformerede The Athletic.

35-årige Messis kontrakt løber med PSG indtil næste sommer, men spekulationerne om hans fremtid er begyndt at cirkulere, da forhandlingerne om en kontraktforlængelse endnu har varet på tale. Den argentinske troldmand er ligeledes blevet sat i forbindelse med en tilbagevenden til Barcelona, ​​som han forlod i august sidste år efter hele 21 år i klubben.

Lionel Messi rygtes til et amerikansk eventyr.
Lionel Messi rygtes til et amerikansk eventyr. Foto: YOAN VALAT
Vis mere

Ifølge The Athletic har der været hemmelige samtaler i flere måneder mellem Messis repræsentanter og repræsentanter fra Inter Miami, som ser ud til at lede jagten på argentinerens meget eftertragtede underskrift.

Jorge og Jose Mas – brødrene, der ejer Inter Miami sammen med Beckham – har angivelig holdt adskillige møder med Messis far om et potentielt skifte.

En aftale for Messi ville være et enormt kup for en klub som Inter Miami, der blev grundlagt for kun fire og et halvt år siden, og det ville uden tvivl være den største signing i historien for den bedste fodboldrække i USA – større, end da David Beckham selv kom til MLS i 2007 med et skifte til LA Galaxy.

Inter Miami spiller i Eastern Conference i MLS og nåede slutspillet i denne sæson, men blev her slået ud i første runde.