Manchester United har klaret det bedre i denne sæson end i sidste, men klubben er ikke desto mindre otte point efter Manchester City, og det skal der gøres noget ved, når transfervinduet åbner igen til januar.

Ifølge britiske Daily Mirror har manager José Mourinho en plan.

Portugiseren har ifølge avisen fået at vide af ledelsen, at han skal sælge spillere, hvis han skal købe nogle nye. Og den første spiller, der ryger, er ifølge Daily Mirrors oplysninger den belgiske midtbanespiller, Marouane Fellaini.

 

Avisens mener at vide, at det allerede er besluttet, at han skal skifte til de tyrkiske mestre, Besiktas fra Istanbul, som skal betale en overgangssum på otte millioner pund (66 millioner kr.) for den knap 30-årige Marouane Fellaini, som har kontraktudløb til sommer.

Hvis avisens oplyseninger holder stik, betyder det, at Manchester United alt i alt taber en pæn sum penge på den belgiske landsholdsspiller, som kostede 27,5 millioner pund, da 'de røde djævle' købte ham af Everton i 2013.

Fred Vis mere

De penge, som Manchester United får ind på at sælge Marouane Fellaini, vil klubben så investere i brasilianeren Fred fra Shakhtar Donetsk. Den 24-årige Fred har gjort det glimrende for de ukrainske mestre, som han forlængede kontrakten med i sommer.

Men nu er der kommet bud efter ham. Bl.a. skulle både Valencia og Sevilla være interesserede i Fred, men et tilbud fra Manchester United kan vise sig at være så fristende, at brasilianeren og hans rådgivere ikke kan sige nej.

 

P.S. Fred må endelig ikke forveksles med den tidligere Lyion-spiller af samme navn. Han er også brasilianer, men han er 34 år og spiller nu for Atletico Mineiro i hjemlandet.