Dommerne tog videobilleder i brug, da Leicester tirsdag var på overarbejde i FA Cup'en og slog Fleetwood.

Leicester, Cardiff og Sheffield Wednesday spillede sig tirsdag videre til fjerde runde af den engelske FA Cup.

På hjemmebane vandt Leicester uden Kasper Schmeichel i målet med 2-0 over Fleetwood fra den tredjebedste række.

Selv om Fleetwood tidligere måneden fik 0-0 på eget græs mod Leicester og fremtvang en returkamp, så sparede Premier League-mandskabet flere af holdets profiler og vandt forholdsvist sikkert.

Det nigerianske angrebstalent Kelechi Iheanacho blev matchvinder med et mål før og efter pausen.

Scoringen til 2-0 efter 77 minutter blev i første omgang vinket offside af linjedommeren. Men dommerne valgte at se situationen igennem på video og anerkendte målet.

Kenneth Zohore og Cardiff er også videre til næste runde i den prestigefyldte pokalturnering efter en 4-1-sejr på udebane over Mansfield.

For ti dage siden havde upåagtede Mansfield overraskende fået 0-0 i Cardiff og sikret en returkamp.

Zohore blev udskiftet med fem minutter tilbage af kampen før Junior Hoilett cementerede gæsternes sejr med sit andet mål.

Trods problemerne for ti dage siden levede Cardiff fra The Championship dermed op til favoritværdigheden mod Mansfield fra den fjerdebedste række.

Forsvarsspilleren Frederik Fisker Nielsen var med fra start, da Sheffield Wednesday fra The Championship på hjemmebane slog Carlisle fra den fjerdebedste række med 2-0.