Den argentinske legende sætter efter ansættelsen i den mexicanske klub Dorados nu igen ord på sin afhængighed, der i 14 år fyldte hans liv. Han ser det nye job som en chance for at blive genfødt.

»Jeg var syg i 14 år. Nu skal jeg se solen, og jeg vil gå i seng om aftenen. Tidligere gik jeg aldrig i seng. Jeg vidste ikke engang, hvad en hovedpude var. Det var derfor, at jeg accepterede tilbuddet fra Dorados.«

Sådan siger Diego Maradona i forbindelse med sit første officielle pressemøde efter ansættelsen som cheftræner i den mexicanske klub Dorados, hvor han blev præsenteret i sidste uge.

Den nu 57-årige Maradona fortalte desuden på pressemødet, at han nu er klar til at slå sig ned og få ro på sit liv - et liv, der tidligere har været fyldt op med en afhængighed af stoffer og alkohol, som argentineren tidligere har talt ud om.

Senest i sommer trak Maradona på ny overskrifter i forbindelse med flere af Argentinas kampe, hvor han med voldsomme gestikuleringer og strakte langemænd fik masser af opmærksomhed fra de mange kameraer.

Efter Argentinas dramatiske sejr over Nigeria i gruppespillet skrev flere medier sågar, at en Maradona var blevet kørt på sygehuset, men det afviste han selv.

Nu kan han dog koncentrere sig om jobbet i Dorados, der til daglig tørner ud i den næstbedste mexicanske række. Seks kampe inde i den nye sæson er Maradonas tropper nummer 13 i tabellen med blot tre point.

Diego Maradona var profilen på det argentinske landshold, der i 1986 strøg til tops i verdensmesterskabet i Mexico.