Diego Maradonas død har fået tårerne til at få frit løb hos tusindvis af mennesker, og hans datter Dalma er ingen undtagelse.

Hun var i sorgens stund taget til fodboldkampen mellem to af sin fars tidligere klubber Boca Juniors og Newell's Old Boys, og her var der som så mange andre steder i verden gjort noget særligt ud af at hylde den nu afdøde Diego Maradona.

Blandt andet var spillernavnene på trøjerne byttet ud med Maradonas navn, og især en markering var så emotionel for Dalma Maradona, at hun brød sammen i gråd.

Efter Boca Juniors åbningsmål løb spillerne hen foran Dalma Maradonas plads, og her lagde de en anden trøje med hans navn på græsset og klappede op mod hende.

Den smukke gestus kunne Dalma Maradona selvfølgelig ikke stå for.

Kampen, som Boca Juniors vandt med 2-0, var et opgør i den argentinske verdensstjernes navn, da cupturneringen Copa Diego Armando Maradona er opkaldt efter ham.

Det var onsdag, at Diego Maradona fik et hjertestop og gik bort i en alder af 60 år.

Siden har verdenspressen skrevet stolpe op og ned om superstjernen, og en af de mest opsigtsvækkende historier er den om, at hans læge nu bliver undersøgt for uagtsomt manddrab.