Manchester United havde svært ved at skabe chancer mod Barcelona, der vandt på en tidlig scoring.

Barcelona er kommet et stort skridt nærmere klubbens første Champions League-semifinale siden 2015.

I den første kvartfinale vandt catalonierne med 1-0 på udebane over Manchester United på en tidlig scoring, der blev noteret som et selvmål af Luke Shaw.

Dermed ser vejen til avancement meget lang ud for Manchester United, men englænderne kan måske finde håb i, at de overvandt et endnu dårligere udgangspunkt i ottendedelsfinalen mod Paris Saint-Germain.

Kampens enlige scoring faldt allerede efter 13 minutter, i en situation hvor Barcelonas frygtede angrebsduo som så ofte før tiltvang sig en hovedrolle.

Lionel Messi sendte bolden mod fjerneste stolpe, hvor den havnede lige i panden på Luis Suárez. Messi fik sig også en ordentlig blodtud i kampen.

Messi fik sig en ordentlig blodtud på Old Trafford.
Messi fik sig en ordentlig blodtud på Old Trafford. Foto: LEE SMITH

Uruguayaneren headede på tværs, men kuglen ramte United-backen Luke Shaw uheldigt på skulderen og sneg sig over stregen.

Målet var kulminationen på en åbning, hvor gæsterne havde været altdominerende. Og Barcelona havde generelt bolden meget, men United kom dog noget bedre med, som halvlegen skred frem.

Fraset en hovedstødschance til Diego Dalot kneb det dog alvorligt med at skabe åbne scoringsmuligheder foran Marc-André ter Stegens mål, og englænderne kom til at løbe meget rundt i Barcelonas tålmodige småspil.

United-manager Ole Gunnar Solskjær havde 15 pauseminutter til at give sit hold nye instrukser, men rigtigt farlige blev hjemmeholdets spillere heller ikke efter sidebyttet.

Hjemmepublikum kunne se United have bolden mere i anden halvleg, men meget af spillet kom til at foregå foran Barcelonas forsvar.

Gæsterne så til gengæld ud til at være godt tilfredse med at forsvare 1-0-føringen hjem, og nu er Barcelona i førersædet inden returkampen på Camp Nou tirsdag i næste uge.

Genoplev onsdagens Champions League-aften i bloggen herunder.