Chelsea spillede søndag uafgjort hjemme mod Manchester United, som tabte endnu et skridt i topkampen.

Manchester Uniteds håb om at hente lokalrivalerne fra Manchester City i kampen om det engelske mesterskab led endnu et knæk søndag.

På Stamford Bridge i London spillede United uafgjort 0-0 mod Chelsea i Premier League.

Med det uafgjorte resultat blev Manchester City, der lørdag vandt over West Ham, den store vinder i weekendens spillerunde og cementerede sin status som det absolutte førerhold i rækken.

City topper tabellen med 62 point efter 26 kampe, og United er nu 12 point efter på andenpladsen. Leicester, som tabte 1-3 til Arsenal, er yderligere et point efter City.

United har i de seneste syv kampe kun vundet to gange, mens fire opgør er endt uafgjort.

I første halvleg i søndagens topkamp var det i lange perioder tæt og jævnbyrdigt, og der var en kontroversiel situation, hvor United appellerede for et straffespark.

Chelseas kantspiller Callum Hudson-Odoi så ud til at ramme bolden med armen, men dommeren og VAR vurderede ikke hændelsen til et straffe.

Chelsea havde bolden klart mest i anden halvleg, men oftest blev det ikke for alvor farligt. Det var og blev en taktisk affære.

United-angriberen Mason Greenwood sendte et langskud mod mål efter en time, men afslutningen røg forbi den ene stolpe med stor fart.

Scott McTominay fik kort efter sendt endnu en god afslutning mod mål, men Chelsea-keeper Edouard Mendy stod denne gang flot i vejen.

Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea og gjorde det generelt solidt i det centrale forsvar.

Chelsea er med det uafgjorte resultat placeret på en femteplads med 44 point efter 26 kampe. West Ham har et point mere på fjerdepladsen.