Det er nok de færreste folk i fodboldverdenen, der ikke synes, at José Mourinho er en kontroversiel træner og personlighed.

57-årige Mourinho har ved flere lejligheder vist, at han ikke er bleg for at kritisere sine spillere foran andre. Det kan både være holdkammerater eller pressen.

Manchester United-profilen Anthony Martial har oplevet kritikken på egen krop, mens Mourinho var træner på Old Trafford.

Og 24-årige Martial havde fortrukket, hvis José Mourinho havde gjort det på en anden måde:

»Det er sandt, at jeg ville have foretrukket, hvis han havde fortalt mig det direkte. Jeg synes ikke, der er nogen grund til at sige det foran alle,« siger Anthony Martial i et interview med RMC Sport.

Franskmanden havde José Mourinho som træner i Manchester United fra 2016 til 2018.

Anthony Martial fik en masse spilletid i 2016-2017 sæsonen, men da Mourinho købte Romelu Lukaku i sommeren 2017, blev spilletiden mindre og mindre.

Selvom det irriterede Martial, fortæller han ligeledes i interviewet, at han blev enormt motiveret og gerne ville vise Mourinho, at han tog fejl.

24-årige Anthony Martial.
24-årige Anthony Martial. Foto: PETER POWELL
Vis mere

Den 57-årige portugiser blev fyret i slutningen af 2018 i Manchester United, hvor Ole Gunnar Solskjær overtog det varme sæde i klubben.

Og nordmanden er meget tilfreds med Anthony Martial:

»Anthony er en meget vigtig spiller for os,« sagde han tidligere på sæsonen.

Den 24-årige angriber har scoret otte mål i 19 Premier League-kampe i denne sæson.