For 15. ligakamp i sæsonen spillede Manchester United onsdag uafgjort, da det blev 0-0 ude mod Southampton.

Southampton. Når Manchester United spiller kampe i Premier League, er uafgjort et meget sandsynligt udfald.

Onsdag aften spillede United på ny uafgjort, da det blev 0-0 ude mod Southampton, der var uden Pierre-Emile Højbjerg.

Det var 15. gang i sæsonen, at Manchester United måtte gå fra banen med det ene point, en statistik som ingen af ligaens andre hold kan matche.

Allerede inden kampen stod det klart, at Manchester United slutter på en skuffende sjetteplads, mens Southampton i bedste fald kan nå ottendepladsen.

Det bar kampen også præg af i store dele af opgøret, men den åbnede dog ganske livligt.

Før der var spillet fem minutter, blev Southampton tildelt straffespark, da Eric Bailly havde hånd på bolden i feltet.

Målmandsreserven Sergio Romero hev en flot redning frem på straffesparket fra Southamptons Manolo Gabbiadini, så bolden gik til hjørnespark.

Det var første halvlegs klare højdepunkt, for de sidste 40 minutter blev en halvsløv omgang med få reelle chancer.

Efter pausen steg underholdningsværdien en smule, og begge hold tilspillede sig chancer - stadig med Southampton som det bedste hold, hvilket også var tilfældet før pausen.

Flere gange viste Sergio Romero prøver på sit målmandstalent, da han forhindrede hjemmeholdet i at score.

I den anden ende måtte der mere end en god målmand til, for det var stolpen, som reddede et godt forsøg fra Manchester Uniteds Anthony Martial 20 minutter før slutfløjt.

Der resterer en enkelt spillerunde i Premier League. Southampton møder Stoke, mens Manchester United får besøg af Crystal Palace. Derudover skal United spille Europa League-finale mod Ajax onsdag i næste uge.