Selv om Manchester United skulle gå hen og vinde FA Cup’en, kan det ikke redde Louis van Gaals fremtid i klubben.

Sådan lyder det ifølge Sky Sports fra fodboldjournalisten Neil Custis, der dækker Manchester United for den engelske The Sun. Han er overbevist om, at portugiseren José Mourinho overtager roret i den engelske klub til sommer.

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United har kæmpet for resultaterne – ikke mindst i Premier League, hvor holdet slås for at ende blandt de fire øverste hold.

Louis van Gaal har kontrakt med Manchester United til sommeren 2017, men ifølge Neil Custis har klubben allerede taget en beslutning om at udskifte ham med den tidligere Chelsea-manager José Mourinho.

I Sunday Supplement sagde Neil Custis:

»Jeg er sikker på, at beslutningen er taget, og Mourinho vil overtage fra næste sæson. Overalt hvor han har været, har han opnået succes. For mig tyder det på, at han er den gyldne billet,« lød det.

Ifølge Neil Custis vil sejren i FA Cup-semifinalen og en eventuel samlet triumf ikke ændre på det billede, at manageren bliver udskiftet til sommer.

»Hvis vi havde set flere af de her indsatser over de sidste 18 måneder, ville der ikke have været tvivl om det sidste år af hans kontrakt,« fortalte Neil Custis, der ikke lagde fingre imellem i forhold til den hollandske manager.

»Uanset hvad der sker fra nu og indtil slutningen af sæsonen, vil det ikke ændre, hvad der er foregået de seneste to år. Eller pege i retning af, at det vil blive anderledes i næste sæson, for han er så stiv i sine måder og metoder.«

Manchester United mangler fire kampe i denne sæson Premier League. Næste kamp er 1. maj hjemme på Old Trafford mod topholdet fra Leicester.