Teemu Pukki var på pletten to gange, da Brøndby på hjemmebane bankede et tandløst Sønderjyske-hold med 4-0.

De Europa League-aktuelle mandskaber fra Brøndby og Sønderjyske tørnede søndag aften sammen i Alka Superligaen, og det endte med en overbevisende 4-0-sejr til værterne på Brøndby Stadion.

Brandvarme Teemu Pukki var på pletten to gange i storsejren, der sendte Brøndby op på andenpladsen i tabellen med 11 point - to færre end førende FC København, der om to uger er modstanderen i sæsonens første derby mellem rivalerne.

Efter at have smidt tomålsføringer i de seneste to ligakampe var Brøndby tydeligvis opsatte på at revanchere sig i dagens opgør, og de blågule dominerede da også spillemæssigt stort fra start til slut mod et tilsyneladende slidt Sønderjyske-hold.

Åbningsmålet kom efter en halv time, da den meget formstærke finne Teemu Pukki prikkede bolden ind efter en halvklaring af Sønderjyskes keeper Marin Skender.

To minutter senere headede Brøndbys nye finske forsvarsspiller Hjörtur Hermannsson 2-0 hjem for værterne efter et hjørnespark, og kort inde i anden halvleg dirigerede Kamil Wilczek et indlæg fra Andrew Hjulsager i mål til 3-0.

Superligaens topscorer Teemu Pukki lukkede og slukkede til 4-0, og det gjorde han med sit ottende mål i sine seneste tre kampe for Brøndby.

Både Brøndby og dagens gæster spiller på torsdag den første af to kampe i Europa Leagues playoff-runde. De blågule skal til Athen til et møde med det græske storhold Panathinaikos.

Sønderjyske fortsætter sit europæiske eventyr hjemme mod Sparta Prag.