Manchester City er videre i den engelske Liga Cup efter en snæver 2-1-sejr onsdag over West Bromwich Albion.

Manchester City måtte onsdag slide sig til videre avancement i den engelske Liga Cup.

City slog West Bromwich Albion 2-1 efter et mål af Leroy Sane med omkring 15 minutter tilbage af kampen.

Kort forinden havde West Bromwichs Claudio Yacob udlignet til 1-1 efter et hjørnespark.

Det så ellers ud til at blive en lang aften for West Bromwich.

Efter tre minutters spil bragte Leroy Sane City foran 1-0, og det lignede endnu en storsejr for City, der i de sidste tre kampe har vundet med cifrene 6-0, 4-0 og 5-0.

Leroy Sane scorer til 0-1 for Manchester City i opgøret mod West Bromwich Albion.

Tre minutter inde i kampens overtid havde Hal Robson-Kanu en stor chance lige foran mål, der kunne have udlignet stillingen, men den walisiske spiller sendte bolden forbi mål til stor ærgrelse for hjemmepublikummet.

Den anden Manchester-klub, Manchester United, var også i kamp i den engelske Liga Cup onsdag aften.

Cheftræner Jose Mourinhos hold var dog noget mere overbevisende i kampen mod 1. divisionsholdet Burton. Det blev til en 4-1-sejr hjemme på Old Trafford.

Leroy Sané sparker Manchester City på 1-2 i kampen mod West Bromwich Albion.

Det unge, engelske stjerneskud Marcus Rashford stod for de to første mål efter henholdsvis 5 og 17 minutters spil.

Burtons ene mål kom i anden halvlegs overtid og fik dermed ikke den store betydning for kampens udvikling.

Manchester United vandt sidste sæson den engelske Liga Cup, da holdet i finalen besejrede Southampton 3-2.