Nicolai Jørgensen har taget den hollandske Æresdivision med storm, og på privatfronten går det også glimrende for den danske landsholdsangriber. Lørdag blev han gift med Theresa Kofoed, som han har dannet par med i flere år.
Nicolai Jørgensen har taget den hollandske Æresdivision med storm, og på privatfronten går det også glimrende for den danske landsholdsangriber. Lørdag blev han gift med Theresa Kofoed, som han har dannet par med i flere år.

Lørdag blev Nicolai Jørgensen gift med sin store kærlighed, Theresa Kofoed. På en solskinsrig eftermiddag blev parret viet i Vor Frue Kirke i København, og den efterfølgende bryllupsfest blev holdt på Hotel D'Angleterre.

Det var tilbage i december, at parret afslørede at de skulle giftes, og nu - et halvt år efter - har de kunnet fejre den store dag og kærligheden.

Parret mødte hinanden, da Nicolai Jørgensen spillede i FC København. Siden er parret flyttet til Holland, hvor danskeren nu spiller for Feyenoord.

Brylluppet blev dog holdt hjemme i Danmark, og flere af gæsterne har delt fine billeder fra den store dag.

Efter vielsen og de obligatoriske ris-kast blev parret hentet af kust og hestevogn, som nærmest leder tankerne hen på en eventyrfilm.

Den efterfølgende middag og fest blev holdt på Hotel D'Angleterre ved Kongens Nytorv i indre by, og det tyder på, det har været en fremragende aften.

Blandt gæsterne var blandt andet skuespillerinden Julie Zangenberg, da på sin Instagram-profil sendte en meget sød hilsen til de to nygifte.

'Så fik disse dejlige mennesker hinanden igår. Tak for et fuldstændigt fantastisk bryllup venner! I er en inspiration på mange planer. I er 'for evigt',' lyder det.

Derudover var Nicolai Jørgensens tidligere holdkammerat i FCK, Peter Ankersen, med til festen, og det samme gjaldt Brad Jones, som Nicolai Jørgensen spiller sammen med i Feyenoord.

Da BT mødte angriberen i landsholdslejren tidligere i juni, glædede han sig da også helt vildt til den store dag.

»Det bliver fantastisk. Nu har jeg lige en uges pause, som jeg kan nyde med fruen. Så skal vi giftes, og så skal vi på bryllupsrejse. Det ser jeg rigtig meget frem til,« slutter Jørgensen, der afslørede, at parret har valgt Seychellerne som bryllupsrejsens destination.

dfdsfs

Generelt har det været et godt år for Nicolai Jørgensen. Han sluttede godt i FC København, inden han sidste sommer skiftede til hollandske Feyenoord, som han i denne sæson vandt mesterskabet med. Og ikke nok med det, så kunne Nicolai Jørgensen desuden kalde sig topscorer i Æresdivisionen med 21 mål.

Han var desuden også med i startopstillingen, da Danmark mødte Kasakhstan tidligere på måneden, og han takkede for tilliden ved at score målet til 1-0.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.