Lyon er tilbage på førstepladsen i Ligue 1, efter franskmændene nemt slog Montpellier på udebane med 5-1.

PSG spillede sig midlertidigt forbi Lyon i toppen af rækken, da det lørdag blev til tre point for Zlatan og co., men Lyon levnede ikke megen tvivl om, at holdet vil vinde den franske række.

Montpellier kom foran allerede efter seks minutters spil, men så scorede topscorer Alexandre Lacazette som så mange gange før. Denne gang på et straffespark, og det var i den grad med til at sætte gang i målene.

Nabil Fekir fik to gange bolden over stregen for topholdet, inden Corentin Tolisso scorede til 4-1. Alexandre Lacazette lukkede kampen til 5-1 i dommerens tillægstid.

Lyon fører igen med et point til PSG på andenpladsen.

Guingamp havde Jonas Lössl og Lars Jacobsen med fra start, men danskerklubben tabte 0-1 hjemme mod Simon Kjær og Lille. De tre danskere fik alle fuld spilletid, mens Ronnie Schwartz kom på banen for Guingamp i de sidste ti minutter.