Hverken Lyngby eller Vejle kunne finde vej til målet i bundgyseren, der derfor endte uden vinder.

På hjemmebane spillede Lyngby tirsdag aften 0-0 mod nedrykningskonkurrenterne fra Vejle.

Kampen vil i højere grad blive husket for sin høje intensitet end store chancer, som der ikke var mange af.

Lyngby var bedst på bolden og lykkedes med at true Vejle i rummet mellem forsvar og midtbane i starten, men som kampen skred frem, fik gæsterne lukket bedre ned med et tættere og mere energifyldt pres.

Resultatet betyder, at Lyngby fortsat er under nedrykningsstregen som nummer fem med fire point op til Vejle på fjerdepladsen i Superligaens nedrykningsspil.

Vejle-målmand Alexander Brunst-Zöllner var ved at forære en scoring til Lyngby-angriber Christian Jakobsen efter ni minutters spil, men han fik tacklet til hjørne efter sit boldtab.

I det 32. minut fangede gæsterne Lyngby på hælene, men Vejle-kantspiller Lukas Engel sparkede forbi fra distancen i stedet for at spille chancen større.

Syv minutter før pausen fik Lyngby-midtbanespilleren Mathias Hebo første halvlegs største chance, da han blev spillet i fri i feltet, men han sparkede lige på keeperen.

Vejle-angriber German Onugkha forsøgte at overliste Lyngby-målmand Thomas Mikkelsen med et hovedstød fire minutter efter pausen, men lykkedes ikke med forsøget.

I det 63. minut fik Vejle-midtbanespillere Saeid Ezatolahi plads på kanten af feltet, men afslutningen blev blokeret over mål.

12 minutter før tid fik Lyngbys midtbanespiller Victor Torp en tilsvarende chance, men han sparkede forbi mål.

Trods masser af intensitet endte kampen med et 0-0-resultat mellem Lyngby og Vejle.