Lyngby overvintrer på en af 1. divisions to oprykkerpladser. Det står fast efter en 2-1 sejr over FC Vendsyssel til de kongeblå.

Lyngby tog teten fra første halvlegs begyndelse, men det krævede fint samspil mellem Lasse Fosgaard og Patrick Mortensen før værterne kom på tavlen. Fosgaard slog et snorlige indlæg ind i feltet, det mødte ligaens topscorer Patrick Mortensen med hovedet og dirigerede bolden nydeligt over i det lange hjørne uden chance for Jesper Christiansen i målet.

Lyngby fortsatte presset, men trak gradvist håndbremsen og frem mod pausen kom FC Vendsyssel mere og mere med. Lange Mads Greve kom frem til en kvalificeret afslutning efter lidt klumpspil, men Nicklas Højlund kom fint ned og holdt den flade afslutning. Lyngby lurede på omstillingerne, mens FC Vendsyssel sled i det for at få omsat boldbesiddelsen til noget farligt. Tekniske fejl tog spolerede flere angreb, hvor der var mulighed for at få trykket værterne tilbage.

Efter sideskiftet skubbede FC Vendsyssel kæderne højere op på banen, men netop som det lignede, at de 2168 tilskuere skulle få lidt drama i takt med at gæsterne sendte hæren af hærdebredde tropper op mod Lyngbys felt slog David Boysen luften af kampen.

Han fandt fint Jesper Christjansen på kanten af feltet til 2-0. Dermed blev gæsternes stime uden nederlag siden 26. september brudt, mens Lyngby fastholder status som ubesejrede hjemme. Det er de meritter oprykning er gjort af.

I kampens overtid fik Vendsyssels svensker Ken Fagerberg reduceret. Men det kunne ikke ændre på helhedsindtrykket. Lyngby er på Superliga-kurs.