Jonas Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen var lørdag med til at skabe rundens største overraskelse i Premier League.

Sammen med resten af Huddersfields oprykker hold slog de sensationelt titelaspiranterne Manchester United 2-1. Førstnævnte tøver ikke med at kalde triumfen et af hans stolteste øjeblikke i karrieren:

»Med godt lederskab, en klar plan og det stærkeste hold er der ingen grænser. Stærkt kæmpet i dag. Helt sikkert en af de sejre, jeg er mest stolt af,« skriver han på Twitter.

Også Mathias 'Zanka' Jørgensen, der i de døende minutter trådte til med en livsvigtig blokering, havde svært ved at være i sig selv af glæde over kampens udfald.

»Det her er, hvad det hele handler om. Dedikation og samarbejde. Utrolig indsats af drengene, og fansene var som fantastiske som altid,« skriver han på Twitter.

Manden bag Huddersfields succes, træner David Wagner, var efter kampen ligeledes overvældet over præstationen og kalder den på grænsen til det historiske.

»Det er en fantastisk historie, at 'lille' Huddersfield Town har slået Manchester United. Det var fortjent, som jeg så det. Jeg synes, vi gjorde det rigtig godt og var meget fokuserede.«

»Det var dejligt, at vi fik en belønning med fra kampen. Jeg ved, at det bare er tre point, men ethvert point for os er vigtigt, og øjeblikket, hvor vi slog Manchester United, er et øjeblik, alle vil huske«

Med sejren kravler Huddersfield op på 11. pladsen i Premier League.

Se også